Kiitos kiakkovieraat 6.12.2013!

Näytettiin pienelle sikailevalle porhokerholle, että niiden saunaseurojen touhuja ei katsota hyvällä. Ne leikkaavat elämän perusedellytyksistä, jotta voivat viedä rahamme pankkiirikavereilleen Luxemburgiin ja nostaa isompia osinkoja veroparatiiseihin. Ne juoksettavat hevosia omaan pippurikaasuunsa ja syyttävät meitä eläinrääkkäyksestä. Ne itkevät parista rikotusta ikkunasta kun ihmiset ja luonto kärsivät sukupolvesta toiseen niiden häikäilemättömästä luokkapolitiikasta.

Suomi on edelleen luokkayhteiskunta vaikka palkkoja on nostettu, tavaran kulutusta lisätty ja pahin orjatyö siirretty pois silmistä Kauko-Aasiaan. Rikkaat juhlivat, köyhät laskevat senttejä ja keskiluokka pelkää tippuvansa hyvinvoinnistaan kadulle. Etelä-Euroopan tapahtumat ovat osoittaneet, että kukaan ei ole turvassa kun pankkiirit pitää pelastaa. Tämän päivän toimistotyöläinen löytää itsensä huomisen ruokajonosta, toivoen ettei pankki lunasta asuntoa kun laskut pinoutuvat eteisessä.
Olemme sotaveteraanien puolella. Me puolustamme tasa-arvoista yhteiskuntaa, oikeutta ja vapautta. Sotaveteraanit ovat uhreja kansallismielisyyden alttarilla. Meille uskotellaan, että erinäköiset ihmiset ovat vihollisia ja uhkia. Meidät erotellaan passien perusteella hyviin ja huonoihin. Meidät asetetaan toisiamme vastaan, vaikka suurin vihollinen on taloudellista ja poliittista valtaa kynsin hampain puolustava kerho.

Illan aikana ohrana kynättiin 6-1. Tietääksemme kaikki kiinniotot tehtiin jatkoajalla ja pääosin satunnaisesti. Tukea ja solidaarisuutta kiinniotetuille!

Valtamedia ja muut presidentin joukot koittavat epäpolitisoida meidät puhumalla humalaisista rikollisista ja rähinöitsijöistä. Kiakkovieraisiin mahtuu kaikenlaista sekaväkeä, mutta viestimme oli selkeä. Ei sotaa kansojen välille, ei rauhaa luokkien välille.

– muutamat kiakkovieraat

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.