Turvallisuusohjeita ohranan varalle

– Pysytään yhdessä ja pidetään huolta toisistamme!

– Poliisi saattaa yrittää mielivaltaisia kiinniottoja. Jos näet, että poliisi on kiinniottamassa jotakuta, koita kerätä ihmisiä ympäriltäsi ja auta kerääntymällä poliisin ympärille.

–  Pidetään kiakkovierasjuhlat tiiviinä, eikä anneta ohranan puskea joukkoomme. Varsinkin kun liikumme, ei välejä saisi näkyä.

Katulätkää varten voit lainata muidenkin välineitä, mutta omat kiakkovarusteet olkapääsuojista mailaan on tietty hyvä olla mukana.

Poliisi on ilmoittanut tuovansa paikalle hevosia ja koiria, joten suosittelemme jättämään eläimet kotiin. Presidentin joukot saattavat käyttää pippurikaasua tai muita voimakeinoja, mikä kannattaa ottaa huomioon jos paikalle meinaa tuoda nuoria lapsia.

– Olemme hankkineet asianajajan siltä varalta että kiinniottoja tapahtuu. Asianajaja voi antaa lakineuvoja mahdollisesti jo viikonlopun aikana lauantaina.

Jos näet, että kaverisi otetaan kiinni, soita lakitukinumeroon 041 773 08 21 ja kerro kiinniotetun nimi, muut henkilötiedot ja mahdollinen syy kiinniottoon.

–  Jos sinut otetaan kiinni ja ohrana kuulustelee sinua, vastaa nimesi ohella vain EN KOMMENTOI. Muista, sinun ei tarvitse todistaa syyttömyyttäsi vaan poliisin syyllisyytesi. Älä anna poliisille lisäaineistoa mahdolliseen tutkintaan. EN KOMMENTOI, EN KOMMENTOI

Ja lopuksi, muistetaan että me pelaamme ylivoimapeliä vierasjoukkuetta vastaan – meillä on kotikenttäetu.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.